Ацерола-С 250 з біофлавоноїдами

Справжній вітамін С, який працює

1 капсула містить:

  • Сік ацероли висушений – 500 мг (mg), що відповідає 250 мг  L-аскорбінової кислоти
  • цитрусові біофлавоноїди – 50 мг (mg), що відповідає 22,5 мг (mg) гесперидину

Форма випуску:

  • 30 капсул

АЦЕРОЛА-С 250 з біофлавоноїдами

АЦЕРОЛА-С 250 з біофлавоноїдами:

  • має антиоксидантні та загальнозміцнюючі властивості
  • сприяє підвищенню опірності імунної системи
  • сприяє синтезу колагену та зміцненню стінок судин
  • сприяє швидкому загоєнню ран
  • має антиагрегантні властивості
  • зміцнює серцево-судинну систему

Ацерола-С сприяє підвищенню опірності організму до інфекцій та несприятливого впливу зовнішнього середовища, покращує загальне самопочуття

Ацерола, також відома, як барбадоська вишня, є одним із найбагатших природних джерел аскорбінової кислоти у світі.

Натуральний вітамін С з ацероли краще засвоюється та має вищий профіль безпеки ніж синтетична аскорбінова кислота, є потужним антиоксидантом, володіє загальнозміцнюючими властивостями.

Вітамін С позитивно впливає на імунну систему, бере участь в утворенні колагену, який необхідний для кровоносних судин, шкіри, ясен, хрящів, кісток.

Згідно рекомендацій National institute of health (NIH): «профілактичне використання вітаміну С в дозах від 250 мг / день до 1 г / день знизило частоту простудних захворювань на 50%»

Інструкція до застосування Ацерола-С 250 з біофлавоноїдами

Склад: 1 капсула містить: активні інгредієнти:
сік ацероли висушений – 500 мг (mg), що відповідає 250 мг (mg) L-аскорбінової кислоти,
цитрусові біофлавоноїди – 50 мг (mg), що відповідає 22,5 мг (mg) гесперидину;
допоміжні речовини: наповнювачі: мікрокристалічна целюлоза, кальцію карбонат, кальцію стеарат, діоксид кремнію (орісіл); оболонка капсули: желатин.

Поживна (харчова) та енергетична цінність (калорійність) на 100 г (g) добавки: білки – 15,0 g (г), вуглеводи – 1,1 g (г), жири – 0 g (г); 64,4 kcal (ккал) / 269,4 kJ (кДж).

Поживна (харчова) та енергетична цінність (калорійність) щоденної кількості, 2 капсули: білки – 0,13 г (g), вуглеводи – 0,01 г (g), жири – 0 г (g); 0,54 ккал (kcal) / 2,26 кДж (kJ).

Рекомендації щодо застосування: Ацерола – С 250 з біофлавоноїдами рекомендована як додаткове джерело натурального вітаміну С та біофлавоноїдів цитрусових для нормалізації функціонального стану імунної системи та відновлення тонусу і життєвих сил організму, у т.ч. в період гострих респіраторних вірусних інфекцій. Ацерола – С 250 з біофлавоноїдами має антиоксидантні та загальнозміцнюючі властивості, сприяє підвищенню опірності імунної системи, синтезу колагену та зміцненню стінок судин, зменшенню розвитку кровоточивості ясен і появи синців. Ацерола – С 250 з біофлавоноїдами є природнім джерелом натурального вітаміну С, що швидко та легко засвоюється організмом та не може викликати передозування.

Спосіб застосування: вживати дорослим по 1-2 капсули 2 рази на день після їди, запиваючи достатньою кількістю води.

Рекомендований курс прийому: 1-3 місяці. За необхідності курс прийому може бути скореговано лікарем.

Перед вживанням необхідно проконсультуватися з лікарем.

Протипоказання: ндивідуальна непереносимість компонентів, дитячий вік, вагітність, лактація, тяжкі захворювання нирок, тромбози.

Не перевищувати зазначену рекомендовану кількість для щоденного споживання.

Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Форма випуску: капсули з масою вмісту 570 мг ± 7,5 %.

Умови зберігання: зберігати в оригінальній упаковці в сухому, захищеному від світла і недоступному для дітей місці за температури від 4 °С до 25 °С.

Строк придатності: 24 місяці з дати виготовлення.

Додаткова інформація

Ацерола – С 250 з біофлавоноїдами рекомендовано вживати як додаткове джерело натурального вітаміну С та цитрусових біофлавоноїдів при збільшеній потребі або дефіциті цих нутрієнтів.

Ацерола – С 250 з біофлавоноїдами сприяє нормалізації функціонального стану імунної системи, у т.ч. в період гострих респіраторних вірусних інфекцій.

Ацерола – С 250 з біофлавоноїдами:

  • має антиоксидантні та загальнозміцнюючі властивості
  • сприяє підвищенню опірності імунної системи
  • синтезу колагену та зміцненню стінок судин
  • сприяє швидкому загоєнню ран
  • має антиагрегантні властивості
  • зміцнює серцево-судинну систему

Ацерола ( Malpighia emarginata), також відома, як барбадоська вишня, є одним із найбагатших природних джерел аскорбінової кислоти у світі. Плоди ацероли містять вітаміну С в 50-100 разів більше, ніж апельсини чи лимони. Доведено, що вітамін С ацероли засвоюється людиною краще, ніж синтетична аскорбінова кислота.

Плоди ацероли також містять багато фітонутрієнтів, таких як фенольні сполуки каротиноїди, антоціани та флавоноїди, що мають виражені антиоксидантні властивості і є синергістами аскорбінової кислоти. Також була доведена протимікробна, гіпоглікемічна та гепатопротекторна дія ацероли.

Вітамін С (Vitamine C) (аскорбінова кислота) відноситься до групи водорозчинних вітамінів. Оскільки вітамін С не синтезується самостійно, дуже важливо забезпечити його постійне надходження до організму. Рівень вітаміну С у крові є маркером здоров’я. Аскорбінова кислота бере участь в окисно-відновних реакціях, регуляції вуглеводно та білкового обмінів і синтезі багатьох гормонів.

Вітамін С підвищує неспецифічну резистентність організму і нормалізує роботу імунної системи. Застосування аскорбінової кислоти скорочує тривалість протікання ГРВІ. Вітамін С сприяє нормальному утворенню колагену для підтримки функцій шкіри, судин, ясен, хрящів та зубів та пришвидшує загоєння ран.

Цитрусові біофлавоноїди є природним доповненням до вітаміну С і містяться в основному в шкірці грейпфрутів, лимонів і апельсинів. Основне завдання біофлавоноїдів – мінімізувати дію вільних радикалів, які руйнують клітини і провокують збій у функціонуванні всього організму.

Цитрусові біофлавоноїди мають антиоксидантну, тонізуючу і відновлюючу дію. Застосовуються при загальному стані втоми, зниженні ваги, інфекційних і вірусних захворюваннях, зміцнюють судинну систему та сприяють зміцненню імунітету. Цитрусові біофлавоноїди сприяють кращому засвоєнню вітаміну С та підвищують його біодоступність.