Ацерола-С 500 з біофлавоноїдами

Справжній вітамін С, який працює

1 капсула містить:

  • сік ацероли висушений – 300 мг (mg), збагачений 350 мг (mg) вітаміна С – що відповідає 500 мг (mg) L-аскорбінової кислоти
  • цитрусові біофлавоноїди – 25 мг (mg), що відповідає 11,25 мг (mg) гесперидину

Форма випуску:

  • 30 капсул

АЦЕРОЛА-С 500 з біофлавоноїдами

АЦЕРОЛА-С 500 з біофлавоноїдами:

  • має антиоксидантні та загальнозміцнюючі властивості
  • сприяє підвищенню опірності імунної системи
  • сприяє синтезу колагену та зміцненню стінок судин
  • сприяє швидкому загоєнню ран
  • має антиагрегантні властивості
  • зміцнює серцево-судинну систему

Ацерола-С сприяє підвищенню опірності організму до інфекцій та несприятливого впливу зовнішнього середовища, покращує загальне самопочуття

Ацерола, також відома, як барбадоська вишня, є одним із найбагатших природних джерел аскорбінової кислоти у світі.

Натуральний вітамін С з ацероли краще засвоюється та має вищий профіль безпеки ніж синтетична аскорбінова кислота, є потужним антиоксидантом, володіє загальнозміцнюючими властивостями.

Вітамін С позитивно впливає на імунну систему, бере участь в утворенні колагену, який необхідний для кровоносних судин, шкіри, ясен, хрящів, кісток.

Згідно рекомендацій National institute of health (NIH): «профілактичне використання вітаміну С в дозах від 250 мг / день до 1 г / день знизило частоту простудних захворювань на 50%»

Інструкція до застосування АЦЕРОЛА-С 500 з біофлавоноїдами

Склад: 1 капсула містить: активні інгредієнти:
сік ацероли висушений – 300 мг (mg), збагачений 350 мг (mg) вітаміна С – що відповідає 500 мг (mg) L-аскорбінової кислоти,
цитрусові біофлавоноїди – 25 мг (mg), що відповідає 11,25 мг (mg) гесперидину;
допоміжні речовини: наповнювачі: мікрокристалічна целюлоза, кальцію карбонат, кальцію стеарат, діоксид кремнію (орісіл), крохмаль картопляний; оболонка капсули: желатин.

Поживна (харчова) та енергетична цінність (калорійність) на 100 г (g) добавки: білки – 15,0 g (г), вуглеводи – 1,1 g (г), жири – 0 g (г); 64,4 kcal (ккал) / 269,4 kJ (кДж).

Поживна (харчова) та енергетична цінність (калорійність) щоденної кількості, 2 капсули: білки – 0,13 г (g), вуглеводи – 0,01 г (g), жири – 0 г (g); 0,54 ккал (kcal) / 2,26 кДж (kJ).

Рекомендації щодо застосування: Ацерола – С 500 з біофлавоноїдами рекомендована як додаткове джерело вітаміну С та біофлавоноїдів цитрусових при збільшеній потребі або дефіциті цих нутрієнтів та нормалізації функціонального стану імунної системи, у т.ч. в період гострих респіраторних вірусних інфекцій. Ацерола – С 500 з біофлавоноїдами має виражені антиоксидантні властивості, сприяє підвищенню стійкості організму до патогенних вірусів та бактерій, зменшує ризик виникнення респіраторних захворювань під час сезонних інфекцій, перешкоджає виникненню ускладнень та сприяє прискоренню одужання. Ацерола – С 500 з біофлавоноїдами має вищу біодоступність та краще засвоюється організмом.

Спосіб застосування: вживати дорослим по 1-2 капсули 2 рази на день після їди, запиваючи достатньою кількістю води.

Рекомендований курс прийому: 1-3 місяці. За необхідності курс прийому може бути скореговано лікарем.

Перед вживанням необхідно проконсультуватися з лікарем.

Протипоказання: індивідуальна непереносимість компонентів, дитячий вік, вагітність, лактація, тяжкі захворювання нирок, тромбози.

Не перевищувати зазначену рекомендовану кількість для щоденного споживання.

Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Форма випуску: капсули з масою вмісту 800 мг ± 7,5 %.

Умови зберігання: зберігати в оригінальній упаковці в сухому, захищеному від світла і недоступному для дітей місці за температури від 4 °С до 25 °С.

Строк придатності: 24 місяці з дати виготовлення.

Додаткова інформація

Ацерола – С 500 з біофлавоноїдами рекомендовано вживати як додаткове джерело вітаміну С та цитрусових біофлавоноїдів при збільшеній потребі або дефіциті цих нутрієнтів.

Ацерола – С 500 з біофлавоноїдами сприяє нормалізації функціонального стану імунної системи, у т.ч. в період гострих респіраторних вірусних інфекцій.

Ацерола – С 500 з біофлавоноїдами:

  • має антиоксидантні та загальнозміцнюючі властивості
  • сприяє підвищенню опірності імунної системи
  • синтезу колагену та зміцненню стінок судин
  • сприяє швидкому загоєнню ран
  • має антиагрегантні властивості
  • зміцнює серцево-судинну систему

Ацерола (Malpighia emarginata), також відома, як барбадоська вишня, є одним із найбагатших природних джерел аскорбінової кислоти у світі. Плоди ацероли містять вітаміну С в 50-100 разів більше, ніж апельсини чи лимони. Доведено, що вітамін С ацероли засвоюється людиною краще, ніж синтетична аскорбінова кислота.

Плоди ацероли також містять багато фітонутрієнтів, таких як фенольні сполуки каротиноїди, антоціани та флавоноїди, що мають виражені антиоксидантні властивості і є синергістами аскорбінової кислоти. Також була доведена протимікробна, гіпоглікемічна та гепатопротекторна дія ацероли.

Вітамін С (Vitamine C) (аскорбінова кислота) відноситься до групи водорозчинних вітамінів. Оскільки вітамін С не синтезується самостійно, дуже важливо забезпечити його постійне надходження до організму. Рівень вітаміну С у крові є маркером здоров’я. Аскорбінова кислота бере участь в окисно-відновних реакціях, регуляції вуглеводно та білкового обмінів і синтезі багатьох гормонів.

Вітамін С підвищує неспецифічну резистентність організму і нормалізує роботу імунної системи. Застосування високих доз вітаміну С особливо важливо при ГРВІ та грипі. Застосування аскорбінової кислоти скорочує тривалість протікання респіраторних інфекцій.

Цитрусові біофлавоноїди є природним доповненням до вітаміну С і містяться в основному в шкірці грейпфрутів, лимонів і апельсинів. Основне завдання біофлавоноїдів – мінімізувати дію вільних радикалів, які руйнують клітини і провокують збій у функціонуванні всього організму.

Цитрусові біофлавоноїди мають антиоксидантну, тонізуючу і відновлюючу дію. Застосовуються при загальному стані втоми, зниженні ваги, інфекційних і вірусних захворюваннях, зміцнюють судинну систему та сприяють зміцненню імунітету. Цитрусові біофлавоноїди сприяють кращому засвоєнню вітаміну С та підвищують його біодоступність.