Імунсил®
Сучасний захист імунітету
1 капсула містить:
- Бета-глюкан / β-glucan, що містить 80% бета-глюканів 1,3 і 1,6 – 200 мг
- Екстракт ехінацеї пурпурової / Echinacea purpurea – 100 мг
- Екстракт плодів бузини / Sambucus nigra – 75 мг
Форма випуску:
20 капсул
ІМУНСИЛ®:
- Активує ланки набутого та вродженого імунітету
- Стимулює неспецифічну імунну відповідь
- Запобігає виникненню інфекцій верхніх дихальних шляхів та зменшує тяжкість їх симптомів
- Пригнічує розвиток вірусів та бактерій в організмі
Рекомендації щодо застосування:
- Профілактика сезонних вірусних інфекцій
- У комбінованій терапії при частих рецидивах інфекційних захворювань дихальних шляхів
- Для прискорення одужання при ГРВІ та грипі
Бета-глюкан (β-glucan)
- Активує ланки набутого та вродженого імунітету
- Збільшує кількість та активність нейтрофілів, макрофагів, NK-клітин
- Зменшує тривалість перебігу застуди та грипу
- Запобігає виникненню інфекцій верхніх дихальних шляхів та зменшує тяжкість їх симптомів
- Підтримує імунну функцію без надмірної стимуляції імунної системи
- Безпечний для тривалого застосування
- Має протизапальну дію
Екстракт ехінацеї (Echinacea purpurea)
- Стимулює неспецифічну імунну відповідь (стимулює кістково-мозкове кровотворення внаслідок чого збільшується кількість лейкоцитів)
- Має помірну противірусну активність
- Підвищує опір до інфекцій дихальної системи
Екстракт плодів бузини (Sambucus nigra)
- Інгібує протеазу вірусного фермент 3-СL, що блокує активність вірусу у клітині
- Має імуностимулюючу та протизапальну дію
- Зменшує симптоми респіраторних інфекцій
Інструкція до застосування Імунсил®
Склад: 1 капсула містить: активні інгредієнти:
бета-глюкан – 200 мг (mg), що містить 80% бета-глюканів 1,3 і 1,6,
екстракт ехінацеї пурпурової (Echinacea purpurea) – 100 мг (mg),
екстракт плодів бузини (Sambucus nigra) – 75 мг (mg);
допоміжні речовини: наповнювачі: мікрокристалічна целюлоза, кальцію стеарат, діоксид кремнію аморфний (орісіл); оболонка капсули: желатин.
Поживна (харчова) та енергетична цінність (калорійність) на 100 г (g) добавки: білки – 15,0 g (г), вуглеводи – 1,1 g (г), жири – 0 g (г); 64,4 kcal (ккал) / 269,4 kJ (кДж).
Поживна (харчова) та енергетична цінність (калорійність) щоденної кількості, 2 капсули: білки – 0,13 г (g), вуглеводи – 0,01 г (g), жири – 0 г (g); 0,54 ккал (kcal) / 2,26 кДж (kJ).
Рекомендації щодо застосування: ІМУНСИЛ® рекомендований як додаткове джерело біологічно активних речовин рослинного походження для нормалізації функціонального стану імунної системи, у т.ч. при застуді та інфекційних захворюваннях. ІМУНСИЛ® має імуномодулюючі властивості та сприяє пригніченню розвитку вірусів та бактерій завдяки активації місцевого та системного імунітету. ІМУНСИЛ® зменшує ризик виникнення вірусних та респіраторних захворювань під час піків сезонних інфекцій, перешкоджає виникненню ускладнень та сприяє прискоренню одужання.
Спосіб застосування та рекомендована добова доза: вживати дорослим по 1 капсулі на добу з метою попередження сезонних вірусних та інших інфекцій; по 2 капсули на добу для пришвидшення одужання та попередження розвитку ускладнень при сезонних інфекціях. ІМУНСИЛ® слід приймати під час їди, запиваючи достатньою кількістю води.
Рекомендований курс прийому: 10-14 днів. При необхідності курс можна подовжити за рекомендацією лікаря. При хронічних захворюваннях курс застосування можна повторити за рекомендацією лікаря після перерви у 2-3 тижні.
Перед вживанням необхідно проконсультуватися з лікарем.
Протипоказання: індивідуальна непереносимість компонентів, дитячий вік, вагітність, лактація, імуносупресії, прогресуючі системні захворювання, хвороби системи крові.
Не перевищувати зазначену рекомендовану кількість для щоденного споживання.
Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.
Форма випуску: капсули з масою вмісту 390 мг ± 7,5 %.
Умови зберігання: зберігати в оригінальній упаковці в сухому, захищеному від світла і недоступному для дітей місці за температури від 4 °С до 25 °С.
Строк придатності: 24 місяці з дати виготовлення.
Додаткова інформація
Бета-глюкани (β-glucan) – група полісахаридів, що складаються з мономерів D-глюкози та є структурними елементи мембрани дріжджових грибів Saccharomyces cerevisiae. Численні дослідження довели, що бета-глюкани (1,3 і 1,6) є потужними природними імуномодуляторами. Основний механізм дії бета-глюканів – безпосередня взаємодія з рецепторами макрофагів, що активує неспецифічні захисні механізми і розвиток специфічної імунної відповіді: відбувається активація цитотоксичних макрофагів, посилення продукції інтерлейкіну-1 макрофагами, стимулювання Т-лімфоцитів, збільшення продукції інших цитокінів, активація клітин-кілерів (NK-клітини), підвищення рівня білка гострої фази в сироватці крові.
Бета-глюкани мають протизапальні властивості (інгібують синтез прозапальних цитокінів – інтерлейкінів-6 та -12) і посилюють синтез інтерферону. Таким чином, бета-глюкани активують як місцевий імунітет, забезпечуючи першу лінію захисту організму людини від мікроорганізмів, так і системний імунітет, що приводить до знищення патогенів при їх потраплянні в організм. Посилення імунітету бета-глюканами (1,3 і 1,6) відбувається без його надмірної стимуляції, що упереджує виникнення аутоімунних порушень. Бета-глюкани також позитивно впливають на ліпідний обмін, знижуючи рівень холестерину та глюкози в крові, мають антиоксидантні властивості і сприяють нормалізації кишкового мікробіому.
Екстракт ехінацеї (Echinacea purpurea) містить біологічно активні речовини, що стимулюють неспецифічну імунну відповідь, посилюючи захисні сили організму. Основними біологічно активними інгредієнтами ехінацеї пурпурної є похідні кофейної кислоти (цикорієва кислота та її ефіри), алкаміди та полісахариди, які активують переважно клітинний імунітет, стимулюючи фагоцитарну активність макрофагів і хемотаксис гранулоцитів, сприяють вивільненню цитокінів, збільшують продукування інтерлейкіну-1 макрофагами, прискорюють трансформацію B-лімфоцитів у плазматичні клітини, підсилюють антитілоутворення і T-хелперну активність. Екстракт ехінацеї пурпурної проявляє противірусну активність відносно вірусів грипу та герпесу, підвищує опірність до інфекцій дихальної системи.
Екстракт плодів бузини (Sambucus nigra) – містить низку біологічно активних речовин, насамперед специфічні антоціани, флавоноїди та полісахариди. Антоціани та флавоноїди здатні пригнічувати протеазу вірусного ферменту 3-CL, що інгібує активність вірусу в клітинах. Полісахариди бузини проявляють виражену імуностимулюючу дію. Біологічно активні речовини екстракту сприяють полегшенню симптомів сезонних захворювань та зменшенню їх тривалості, мають антиоксиданті властивості, що позитивно впливає на зниження окисного стресу та запалення при інфекційних процесах. Екстракт бузини засвідчив найбільшу ефективність при профілактичному застосуванні та вживанні у фазі початкового періоду вірусного захворювання.
- В аптечній мережі України:
перейдіть за посиланням і виберіть місто / район »