Ацерола-С 500 с биофлавоноидами

Настоящий витамин С, который работает

1 капсула содержит:

  • сок ацеролы высушенный – 300 мг (mg), обогащенный 350 мг (mg) витамина С – что соответствует 500 мг (mg) L-аскорбиновой кислоты
  • цитрусовые биофлавоноиды – 25 мг (mg), что соответствует 11,25 мг (mg) гесперидина

Форма выпуска:

  • 30 капсул

АЦЕРОЛА-С 500 з біофлавоноїдами

АЦЕРОЛА-С 500 с биофлавоноидами:

  • обладает антиоксидантными и общеукрепляющими свойствами
  • способствует повышению сопротивляемости иммунной системы
  • способствует синтезу коллагена и укреплению стенок сосудов
  • способствует быстрому заживлению ран
  • обладает антиагрегантными свойствами
  • укрепляет сердечно-сосудистую систему

Ацерола-С способствует повышению сопротивления организма к инфекциям и неблагоприятному влиянию внешней среды, улучшает общее самочувствие

Ацерола,также известная как барбадосская вишня, является одним из самых богатых природных источников аскорбиновой кислоты в мире.

Натуральный витамин С из ацеролы лучше усваивается и имеет более высокий профиль безопасности, чем синтетическая аскорбиновая кислота, является мощным антиоксидантом, обладает общеукрепляющими свойствами.

Витамин С оказывает положительное влияние на иммунную систему, участвует в образовании коллагена, который необходим для кровеносных сосудов, кожи, десен, хрящей, костей.

Согласно рекомендациям National institute of health (NIH): «профилактическое использование витамина С в дозах от 250 мг/день до 1 г/день снизило частоту простудных заболеваний на 50%».

Инструкция по применению препарата Ацерола-С 500 с биофлавоноидами

Склад: 1 капсула містить: активні інгредієнти:
сік ацероли висушений – 300 мг (mg), збагачений 350 мг (mg) вітаміна С – що відповідає 500 мг (mg) L-аскорбінової кислоти,
цитрусові біофлавоноїди – 25 мг (mg), що відповідає 11,25 мг (mg) гесперидину;
допоміжні речовини: наповнювачі: мікрокристалічна целюлоза, кальцію карбонат, кальцію стеарат, діоксид кремнію (орісіл), крохмаль картопляний; оболонка капсули: желатин.

Поживна (харчова) та енергетична цінність (калорійність) на 100 г (g) добавки: білки – 15,0 g (г), вуглеводи – 1,1 g (г), жири – 0 g (г); 64,4 kcal (ккал) / 269,4 kJ (кДж).

Поживна (харчова) та енергетична цінність (калорійність) щоденної кількості, 2 капсули: білки – 0,13 г (g), вуглеводи – 0,01 г (g), жири – 0 г (g); 0,54 ккал (kcal) / 2,26 кДж (kJ).

Рекомендації щодо застосування: Ацерола — С 500 з біофлавоноїдами рекомендована як додаткове джерело вітаміну С та біофлавоноїдів цитрусових при збільшеній потребі або дефіциті цих нутрієнтів та нормалізації функціонального стану імунної системи, у т.ч. в період гострих респіраторних вірусних інфекцій. Ацерола — С 500 з біофлавоноїдами має виражені антиоксидантні властивості, сприяє підвищенню стійкості організму до патогенних вірусів та бактерій, зменшує ризик виникнення респіраторних захворювань під час сезонних інфекцій, перешкоджає виникненню ускладнень та сприяє прискоренню одужання. Ацерола — С 500 з біофлавоноїдами має вищу біодоступність та краще засвоюється організмом.

Спосіб застосування: вживати дорослим по 1-2 капсули 2 рази на день після їди, запиваючи достатньою кількістю води.

Рекомендований курс прийому: 1-3 місяці. За необхідності курс прийому може бути скореговано лікарем.

Перед вживанням необхідно проконсультуватися з лікарем.

Протипоказання: індивідуальна непереносимість компонентів, дитячий вік, вагітність, лактація, тяжкі захворювання нирок, тромбози.

Не перевищувати зазначену рекомендовану кількість для щоденного споживання.

Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Форма випуску: капсули з масою вмісту 800 мг ± 7,5 %.

Умови зберігання: зберігати в оригінальній упаковці в сухому, захищеному від світла і недоступному для дітей місці за температури від 4 °С до 25 °С.

Строк придатності: 24 місяці з дати виготовлення.

Додаткова інформація

Ацерола — С 500 з біофлавоноїдами рекомендовано вживати як додаткове джерело вітаміну С та цитрусових біофлавоноїдів при збільшеній потребі або дефіциті цих нутрієнтів.

Ацерола — С 500 з біофлавоноїдами сприяє нормалізації функціонального стану імунної системи, у т.ч. в період гострих респіраторних вірусних інфекцій.

Ацерола — С 500 з біофлавоноїдами:

  • має антиоксидантні та загальнозміцнюючі властивості
  • сприяє підвищенню опірності імунної системи
  • синтезу колагену та зміцненню стінок судин
  • сприяє швидкому загоєнню ран
  • має антиагрегантні властивості
  • зміцнює серцево-судинну систему

Ацерола (Malpighia emarginata), також відома, як барбадоська вишня, є одним із найбагатших природних джерел аскорбінової кислоти у світі. Плоди ацероли містять вітаміну С в 50-100 разів більше, ніж апельсини чи лимони. Доведено, що вітамін С ацероли засвоюється людиною краще, ніж синтетична аскорбінова кислота.

Плоди ацероли також містять багато фітонутрієнтів, таких як фенольні сполуки каротиноїди, антоціани та флавоноїди, що мають виражені антиоксидантні властивості і є синергістами аскорбінової кислоти. Також була доведена протимікробна, гіпоглікемічна та гепатопротекторна дія ацероли.

Вітамін С (Vitamine C) (аскорбінова кислота) відноситься до групи водорозчинних вітамінів. Оскільки вітамін С не синтезується самостійно, дуже важливо забезпечити його постійне надходження до організму. Рівень вітаміну С у крові є маркером здоров’я. Аскорбінова кислота бере участь в окисно-відновних реакціях, регуляції вуглеводно та білкового обмінів і синтезі багатьох гормонів.

Вітамін С підвищує неспецифічну резистентність організму і нормалізує роботу імунної системи. Застосування високих доз вітаміну С особливо важливо при ГРВІ та грипі. Застосування аскорбінової кислоти скорочує тривалість протікання респіраторних інфекцій.

Цитрусові біофлавоноїди є природним доповненням до вітаміну С і містяться в основному в шкірці грейпфрутів, лимонів і апельсинів. Основне завдання біофлавоноїдів — мінімізувати дію вільних радикалів, які руйнують клітини і провокують збій у функціонуванні всього організму.

Цитрусові біофлавоноїди мають антиоксидантну, тонізуючу і відновлюючу дію. Застосовуються при загальному стані втоми, зниженні ваги, інфекційних і вірусних захворюваннях, зміцнюють судинну систему та сприяють зміцненню імунітету. Цитрусові біофлавоноїди сприяють кращому засвоєнню вітаміну С та підвищують його біодоступність.