Атеродінол®

Природний контроль холестерину

1 капсула містить:

  • Екстракт червоного ферментованого рису (Red rice extract) – 100 мг (mg), що еквівалентно 3 мг (mg) монаколіну К
  • Екстракт бергамоту ( Citrus bergamia) – 250 мг (mg)
  • 5-метилтетрагідрофолат (5-methyltetrahydrofolate) – 200 мкг (µg)

Форма випуску:

  • 60 капсул

Атеродінол

АТЕРОДІНОЛ®:

  • Сприяє покращенню загальних біомаркерів гіперліпідемії
  • Допомагає попередити дегенеративні зміни стінок судин
  • Впливає на уповільнення розвитку існуючих атеросклеротичних бляшок
  • Сприяє зниженню запальної активності та оксидативного стресу
  • Володіє безпечним профілем застосування

Рекомендації щодо застосування:

  • Для осіб з підвищеним рівнем холестерину, яким не показана терапія статинами
  • Особам з частковою або повною непереносимістю статинів
  • Сприяє зменшенню ризику розвитку серцево-судинних захворювань

Безпечний натуральний комплекс для контролю рівнів холестерину та захисту судин

АТЕРОДІНОЛ® містить науково обґрунтовану комбінацію речовин природного походження для нормалізації ліпідного профілю, шляхом покращення загальних біомаркерів гіперліпідємії, за рахунок зниження рівнів холестерину, ЛПНЩ (ліпопротеїнів низької щільності), ЛПДНЩ (ліпопротеїнів дуже низької щільності), тригліцеридів та підвищення ЛПВЩ (ліпопротеїнів високої щільності) у крові. Високий рівень холестерину є важливим фактором ризику розвитку ішемічної хвороби серця та інсульту, тому корекція підвищених показників холестерину є ефективним для зниження серцево-судинного ризику. Застосування АТЕРОДІНОЛ® може бути рекомендовано при непереносимості таких засобів, як статини.

Екстракт червоного ферментованого рису (Oryza sativa ферментований Monascus purpureus) – отримують шляхом бродіння рису зі спеціальним мікроскопічним видом грибів виду Monascus purpureus. Під час ферментації, рис набуває червоного кольору і утворюються фізіологічно активні речовини, такі як монаколіни. Найбільш дослідженим є монаколін К, який структурно подібний до ловастатину, чим і пояснюється його здатність знижувати холестерин за рахунок пригнічення 3-гідрокси-3-метил-глутарил-коензим А-редуктази (ГМГ-КоА-редуктаза), основного ферменту, що відповідає за синтез холестерину в печінці. Чисельні наукові дослідження показали, що червоний ферментований рис здатен зменшувати рівень холестерину на 15-25%, а його переносимість є значно кращою за статини.

Екстракт бергамоту (Citrus bergamia) отримують з плодів ендемічної рослини, що росте на півдні Італії та містить в собі специфічні флавоноїди, такі як неоериоцитрин, неогесперидин, нарінгін, рутин, неодесмін, роіфолін і понцірин. Нещодавні дослідження показали, флавоноїдна фракція бергамоту, здатна знижувати рівень ліпідів у сироватці крові, навіть покращуючи перебіг атеросклерозу за рахунок модулювання ферментативної активності, антиоксидантних, протизапальних механізмів, інгібування активації та проліферації моноцитів. Низка досліджень показала здатність екстракту бергамоту знижувати рівень холестерину на 12-31% при дуже високому профілі безпеки.

5-метилтетрагідрофолат (5-methyltetrahydrofolate) – біологічно активна форма фолієвої кислоти (вітамін В9), яка є важливою поживною речовиною і міститься головним чином в зеленому листі та овочах. Фолієва кислота легко руйнується при приготуванні та обробці їжі, на її рівень в організмі впливає багато чинників. 5-метилтетрагідрофолат не потребує додаткових ферментативних перетворень в організмі. Результати епідеміологічних досліджень показують, що нижчі рівні гомоцистеїну у сироватці пов’язані з нижчою частотою серцево-судинних захворювань. Численні рандомізовані контрольовані дослідження вивчали ефективність зниження рівня гомоцистеїну за допомогою добавок фолієвої кислоти та активного метаболіту 5-метилтетрагідрофолату для ризику серцево-судинних захворювань. Активна форма фолієвої кислоти відновлює функцію ендотелію та сприяє зниженню загальних ризиків серцево-судинних захворювань.

Активні компоненти АТЕРОДІНОЛ® чинять синергичний вплив
та мають комплексні метаболічні та судинні ефекти

Інструкція до застосування Атеродінол®

Склад: 1 капсула містить: активні інгредієнти:
екстракт бергамоту (Citrus bergamia) – 250 mg (мг),
екстракт червоного ферментованого рису (Red rice extract) – 100 mg (мг) , що еквівалентно 3 mg (мг) монаколіну К
5-метилтетрагідрофолат (5-methyltetrahydrofolate) – 0,2 mg (мг);
допоміжні речовини: наповнювачі: мікрокристалічна целюлоза, мальтодекстрин, кальцію стеарат, кальцію карбонат, діоксид кремнію (орісіл); оболонка капсули: желатин.

Рекомендації щодо застосування: АТЕРОДІНОЛ® рекомендований як додаткове джерело біологічно активних речовин рослинного походження та фолату. Сприяє нормалізації ліпідного обміну, кращому контролю рівнів холестерину, ліпопротеїнів низької та дуже низької щільності, тригліцеридів при їх підвищених концентраціях у плазмі крові. АТЕРОДІНОЛ® протидіє окисному стресу і мікрозапаленню, що приводить до покращення функціонального стану ендотелію судин та пригнічення утворення атеросклеротичних бляшок у судинах. АТЕРОДІНОЛ® є джерелом активної форми фолієвої кислоти, що сприяє зниженню рівня гомоцистеїну в крові і, як наслідок, зменшенню ризику розвитку серцево-судинних захворювань.

Спосіб застосування: вживати дорослим по 1-2 капсули на день після або під час їди, запиваючи достатньою кількістю питної води.

Рекомендований курс прийому: 1-3 місяці. За необхідності курс прийому може бути скореговано лікарем.

Перед вживанням необхідно проконсультуватися з лікарем.

В період застосування АТЕРОДІНОЛ® слід дотримуватися низькокалорійного раціону харчування з обмеженням вживання жирів тваринного походження.

Протипоказання: вагітність, період лактації, дитячий вік, індивідуальна непереносимість компонентів. Одночасний прийом з гіпохолестеринемічними препаратами та засобами, що містять фолієву кислоту тільки під наглядом та рекомендацією лікаря.

Не перевищувати зазначену рекомендовану кількість для щоденного споживання.

Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Форма випуску: капсули з масою вмісту 400 мг ± 7,5 %.

Умови зберігання: зберігати в оригінальній упаковці в сухому, захищеному від світла і недоступному для дітей місці за температури від 4 °С до 25 °С.

Строк придатності: 24 місяці з дати виготовлення.

Додаткова інформація

АТЕРОДІНОЛ® містить науково обґрунтовану комбінацію речовин природного походження для нормалізації ліпідного профілю, шляхом покращення загальних біомаркерів гіперліпідемії, за рахунок зниження рівнів холестерину, ЛПНЩ (ліпопротеїнів низької щільності), ЛПДНЩ (ліпопротеїнів дуже низької щільності), тригліцеридів та підвищення ЛПВЩ (ліпопротеїнів високої щільності) у крові. Високий рівень холестерину є важливим фактором ризику розвитку ішемічної хвороби серця та інсульту, тому корекція підвищених показників холестерину є ефективним для зниження серцево-судинного ризику. Застосування АТЕРОДІНОЛ® може бути рекомендовано при непереносимості таких засобів, як статини.

Екстракт червоного ферментованого рису (Oryza sativa ферментований Monascus purpureus) отримують шляхом бродіння рису зі спеціальним мікроскопічним видом грибів виду Monascus purpureus. Під час ферментації, рис набуває червоного кольору і утворюються фізіологічно активні речовини, такі як монаколіни. Найбільш дослідженим є монаколін К, який структурно подібний до ловастатину, чим і пояснюється його здатність знижувати холестерин за рахунок пригнічення 3-гідрокси-3-метил-глутарил-коензим А-редуктази (ГМГ-КоА-редуктаза), основного ферменту, що відповідає за синтез холестерину в печінці. Чисельні наукові дослідження показали, що червоний ферментований рис здатен зменшувати рівень холестерину на 15-25%, а його переносимість є значно кращою за статини.

Екстракт бергамоту (Citrus bergamia) отримують з плодів ендемічної рослини, що росте на півдні Італії та містить в собі специфічні флавоноїди, такі як неоериоцитрин, неогесперидин, нарінгін, рутин, неодесмін, роіфолін і понцірин. Нещодавні дослідження показали, флавоноїдна фракція бергамоту, здатна знижувати рівень ліпідів у сироватці крові, навіть покращуючи перебіг атеросклерозу за рахунок модулювання ферментативної активності, антиоксидантних, протизапальних механізмів, інгібування активації та проліферації моноцитів. Низка досліджень показала здатність екстракту бергамоту знижувати рівень холестерину на 12-31% при дуже високому профілі безпеки.

5-метилтетрагідрофолат (5-methyltetrahydrofolate) – біологічно активна форма фолієвої кислоти (вітамін В9), яка є важливою поживною речовиною і міститься головним чином в зеленому листі та овочах. Фолієва кислота легко руйнується при приготуванні та обробці їжі, на її рівень в організмі впливає багато чинників. 5-метилтетрагідрофолат не потребує додаткових ферментативних перетворень в організмі. Результати епідеміологічних досліджень показують, що нижчі рівні гомоцистеїну у сироватці пов’язані з нижчою частотою серцево-судинних захворювань. Численні рандомізовані контрольовані дослідження вивчали ефективність зниження рівня гомоцистеїну за допомогою добавок фолієвої кислоти та активного метаболіту 5-метилтетрагідрофолату для ризику серцево-судинних захворювань. Активна форма фолієвої кислоти відновлює функцію ендотелію та сприяє зниженню загальних ризиків серцево-судинних захворювань.